audi-style.lv forums: Normāls Akvārijs Iekš A6 C5 - audi-style.lv forums

Pālekt uz saturu

Pirms uzdod interesējošo jautājumu, izmanto Foruma Meklētāju. "Meklēšanas Pamācība" ir apraksts par to, kā ātrāk atrast atbildi.
Kad atrodi interesējošo tematu, tomēr atbilde nav pilnīga, turpini iesākto nevis veido jaunu - tas atvieglos meklēšanas iespēju nākotnē. Bezjēdzīgi un forumā vairākkārt apspriesti tēmati var tikt dzēsti bez brīdinājuma.
  • (3 Lapas)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Tu nevari sākt jaunu tēmu
  • Tu nevari atbildēt uz šo tēmu

Normāls Akvārijs Iekš A6 C5 Saradās ūdens daudz iekš salona!

#61 Lietotājs ir nesaistē   BY_MAGNUS Ikona

• Grupa: Lietotāji
  • Raksti: 487
  • Pievienojās: 26-March 06
  • Dzimums:Vīrietis
  • Dzīvesvieta:Liepaja
  • Intereses:fooD

Pievienots 03 August 2010 - 21:07

Skatīt rakstuzhagars, 03 August 2010 - 19:23 teica:

parbaudi moz sensoru kas nolasa komandu ka ver ciet masiinu, tipa varbuut tam kaads vads valaa. kad taisi ciet masinu un netaisas pastaigaaa apkaart ap masiinu un meegini aizsleegt.

Sveiks!

nevari pastāstīt sīkāk un precīžak savu domu? Bišku nesapratu!

Tā, tiko pārvilkos no garāžas! Pāris h tika mocīts tas s*da bloks!
Seciānumi!

Tika dabūts pie dzīvības vecais bloks! Vismaz tik tālu, ka varēja no viņa nolasīt to kodējumu!
Tas kodējums tika uzlikts uz otro, to, kas iekšā!

rezumē! ir progress! Auto tagad sāka slēgties (tas notika jau šodien pa dienu pilnīgi neko nelabojot), bet aizslēdzot, paiet kādas piecas minūtes un klikts! Vairāk vaļā neslēdzas! Atslēdz ar atslēgu un jā, uzreiz viskas slēdzas.
Tika atklāts joks! Pieiet pie auto vadītāja durvīm, patur atslēgšanas pogu, pavicina un voluā! Atslēdzas (abām pultīm pamērīja spriegumu baterijām, vis Ok, gandrīz kā jaunas)

Moška kāds zin, kur mitinās tas uztvērējs, kas uztver to atslēgu?

Pagaidām idejas īsti nav, kas pie vainas :(
0

Lietotājs ir tiešsaistē  Reklāma

#62 Lietotājs ir nesaistē   arnisd Ikona

• Raksti: 734
  • Pievienojās: 18-March 09
  • Dzīvesvieta:pie kompja
  • Intereses:elektronika

Pievienots 04 August 2010 - 08:04

man HP kompim nāk pults ar bateriju 3V
Pults nestrādāja, kaut baterija bija pilna (3,5V) nu neko, pasūtiju no ībeja citu. Dabuju jaunu pulti ar jaunu bateriju un ... nestrādāja, kaut tai arī bija virs 3V. Bet tai nāca līdzi vēl viena baterija. Ieliku to - pults strādā! ieliku vecajā pultī - arī strādā. Pamēriju cik Volti - 4 ar komatu. Secinājums - lai gan baterijai ir cik norādīts, atsevišķas lietas tomēr prasa vairāk un nestrādā.

Tas tā - viela pārdomām :)
0

#63 Lietotājs ir nesaistē   zhagars Ikona

• Raksti: 74
  • Pievienojās: 29-January 09
  • Dzīvesvieta:vietalva

Pievienots 04 August 2010 - 08:24

man a4 b5 tas sensors ir starp durviim stoiekaa.tipa taads kluciitis plastmasas, 2reiz mazaks nekaa seerkocinkastiite.man arii vispaat diezgan vaaji ker to atsleegu, pieejot pie masinas tad tik, aptuveni pusmetru.un ja es atsleegu nesmu pagriezis pret masinu vinu nemaz nenolasa. man doma bij taada ka, spaidi pogu ar ko sleedz valaa masinu, pagriestu pret masinu, un pastaigaa apkaart ap masinu.varbuut signaals no atslegas ir vaajs un vins ker tikai loti tuvu masinai.
0

#64 Lietotājs ir nesaistē   BY_MAGNUS Ikona

• Raksti: 487
  • Pievienojās: 26-March 06
  • Dzīvesvieta:Liepaja
  • Intereses:fooD

Pievienots 04 August 2010 - 11:28

Tad kad atslēgts auto, aizslēgt un atslēgt viņu var arī no 30m! Nav problēmu! Problēma sākas, kad ato ir aizslēgts un pastāvējis! Tad kaut kā negrib ņemt :(
p.s. šorīt auto atslēdzās normāli! Kā būs vakarā redzēs!
0

• (3 Lapas)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Tu nevari sākt jaunu tēmu
  • Tu nevari atbildēt uz šo tēmu

1 Lietotāji(s) lasa šo tēmu
0 biedri(s), 1 viesi(s), 0 anonīmi(s) lietotāji(s)